Τοποθεσία

Η Πάρος είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων μετά τη Νάξο και την Άνδρο. Το λιμάνι του νησιού βρίσκεται στην Παροικιά. Το αεροδρόμιο βρίσκεται στην Αλυκή στη νοτιοδυτική πλευρά της Πάρου, περίπου 10 χλμ από την Παροικιά και 18 χλμ από τον Λογαρά.

Το συγκρότημα Aspro Villas βρίσκεται στον Λογαρά, ένα ήσυχο χωριό στη νοτιοανατολική πλευρά της Πάρου που είναι δημοφιλές για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, τα θαλάσσια σπορ κ.λπ. Σε κοντινή απόσταση μπορείτε να βρείτε το γραφικό λιμάνι του Πίσω Λιβάδι με πολλά εστιατόρια και επιλογές διασκέδασης . Η πανοραμική θέα στο Αιγαίο (μπορεί κανείς να δει και το νησί της Νάξου) και τα γύρω παραδοσιακά χωριά, προσφέρει στους επισκέπτες μας τη μοναδική εμπειρία του κυκλαδίτικου τοπίου.

Οδηγίες

Το νησί της Πάρου συνδέεται με Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλα ελληνικά νησιά με αεροπλάνο (από Ελ. Βενιζέλος περίπου 0,5 ώρα πτήσης), ferry boat (περίπου 4,5 ώρες από Πειραιά προς Παροικιά) ή ταχύπλοο (περίπου 2 ,5 ώρες από Πειραιά προς Παροικιά). Τα φύλλα χρόνου είναι σε τακτική βάση.

Το χωριό Λογαράς απέχει περίπου 17 χλμ. από το λιμάνι της Παροικιάς και 18 χλμ. από το αεροδρόμιο της Πάρου. Υπάρχει πολύ συχνά λεωφορείο που εκτελεί δρομολόγια από και προς τις κύριες πόλεις της Παροικιάς & Νάουσα αλλά και προς τα χωριά Μάρπησσα, Λεύκες και Δρυός.

We use cookies in order to give you the best possible experience on our website. By continuing to use this site, you agree to our use of cookies.
Accept
Privacy Policy